Μπαρτζώκας: «Πώς να μιλήσεις για τακτική με τόσα κρούσματα;»

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 12:46
UPD:13:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.
A- A A+

Η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague ξεκινά το βράδυ της Τετάρτης (14/10, 21:00) για τον Ολυμπιακό, που υποδέχεται στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα απέναντι στην ιταλική ομάδα (προέρχεται από 2Χ2), ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του ενόψει της συνέχειας με αφορμή τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που παρουσιάζονται στις ομάδες.

Για τον αγώνα με την Αρμάνι είπε: «Το Μιλάνο δεν έχει χάσει ακόμα, έχει παντού νίκες. Πρέπει να κάνουμε κάτι περισσότερο για να τους κερδίσουμε. Πρόκειται για ομάδα που συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, να είμαστε συμπαγείς και να πάρουμε το ματς, που τόσο θέλουμε», ανέφερε αρχικά στη media day των «ερυθρόλευκων» ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος αναφέρθηκε και στα προβλήματα που δημιουργούνται στην ομάδες από τα συνεχόμενα κρούσματα Covid-19:

«Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Δεν ξέρω πως το είχαμε ερμηνεύσει. Αν μία ομάδα κατεβαίνει με εφτά παίκτες, δεν μπορεί να κερδίσει το ματς. Η Ζενίτ δεν πήγε στην Ισπανία. Δεν είναι καλό αυτό. Είναι και θέμα συγκέντρωσης. Οι παίκτες ενδέχεται να φοβούνται να παίξουν. Αυτό συζητάμε μεταξύ μας οι προπονητές. Πώς να μιλήσεις για τακτική, όταν υπάρχουν κρούσματα; Είναι μία κατάσταση για την οποία άλλοι θα πάρουν τις αποφάσεις».

Επίσης παραδέχθηκε ότι «ο Σλούκας έχει σοβαρές πιθανότητες να παίξει, ο Ζαν-Σαρλ λιγότερες.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις