Τη συμπαράστασή τους για τις πυρκαγιές εκφράζουν Αίγυπτος και Σερβία

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2007 19:00
UPD:19:02
A- A A+

Τη συμπαράστασή τους στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για τις καταστροφικές πυρκαγιές εξέφρασαν ο πρόεδρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ και ο πρόεδρος της Σερβίας Μπόρις Τάντιτς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί του. .

Ο πρόεδρος Μουμπάρακ εξέφρασε επίσης την ετοιμότητα της Αιγύπτου να συνδράμει τη χώρα μας, ενώ ο κ. Παπούλιας ευχαρίστησε το Σέρβο Πρόεδρο για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη που διέθεσε η Σερβία.

Επιστολές συμπαράστασης απέστειλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, οι Πρόεδροι της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Mohamed Hosni Mubarak, της Δημοκρατίας της Μολδαβίας κ. Vladimir Voronin, της Συρίας κ. Bashar Al Assad, της Δημοκρατίας της Κροατίας κ. Stjepan Mesic, της Ελβετικής Συνομοσπονδίας κα Micheline Calmy-Rey, ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας κ. Georgi Parvanov, o Πρόεδρος της Αλβανίας κ. Bamir Topi, ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος και o Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου κ. Δημήτρης Χριστόφιας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή