Jeep Compass: Απόδραση με καινούργια «πυξίδα»

Sponsored Content
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 12:49
UPD:12:52
A- A A+

Η ανάγκη να ξεφεύγουμε, συχνά, από την πολύβουη ζωή της πόλης είναι δεδομένη. Αυτή η ανάγκη συναντά τη σύγχρονη εκδοχή της μυθικής παράδοσης της μάρκας Jeep® για κυριαρχία στην ύπαιθρο, και, φυσικά, στις εκτός δρόμου διαδρομές.  Η Jeep®, λοιπόν, αντιπροσωπεύοντας το σημείο συνάντησης της αποδοτικότητας και της ισχύος, μας προσκαλεί με το νέο Compass και τις ξεχωριστές επιλογές συστημάτων μετάδοσης κίνησης, να πάμε «παραπέρα», χωρίς συμβιβασμούς!

Με ένα κινητήρα ντίζελ και δύο υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες 4 κυλίνδρων, που μειώνουν τις εκπομπές CO2 σε σχέση με τον προκάτοχό του, το νέο Jeep Compass είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο για τη …μεγάλη φυγή με κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ, για τους πιο απαιτητικούς, παρέχεται το καλύτερο σύστημα 4κίνησης στην κατηγορία.  Όλοι οι κινητήρες επιδεικνύουν εξαιρετική ικανότητα οδήγησης όποιες και αν είναι οι συνθήκες με την απόκριση και την επιτάχυνση που είναι απαραίτητες για την καθημερινή οδήγηση. Οι κινητήρες 130 hp 1.3 βενζίνης και 120 hp 1.6 MultiJet II ντίζελ συνδυάζονται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ ο κινητήρας βενζίνης 150 hp 1.3 διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη. Κάθε σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι βαθμονομημένο να εξασφαλίζει ομαλή, αθόρυβη οδήγηση και μέγιστη απόδοση.

Το Jeep® Compass διαθέτει βασικό εξοπλισμό με σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφάλειας και προστασίας, που περιλαμβάνουν ενεργό σύστημα προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης, ενεργό σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, πίσω φώτα LED και αυτόματους προβολείς με αισθητήρα χαμηλού φωτισμού περιβάλλοντος. Το νέο Jeep® Compass βοηθά να διατηρείται, πάντοτε, ο έλεγχος με περισσότερα από 70 διαθέσιμα χαρακτηριστικά ασφάλειας και προστασίας. Διαθέτει έξι αερόσακους στον βασικό εξοπλισμό και πολλαπλά χαρακτηριστικά ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που πάντα είναι ένα βήμα μπροστά, με εχέγγυα την ένδοξη παράδοση της μάρκας Jeep!

Ανάλογα με την έκδοση, βιώνετε την εμπειρία της αναβαθμισμένης άνεσης με εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα. Πχ, ισχυρές εξωτερικές γραμμές τονίζονται από μαύρες ράγες οροφής, το χρωμιωμένο περίγραμμα των παραθύρων και τις ζάντες 17” για μια εντυπωσιακή όψη. Η μέγιστη έκφραση ενός SUV συνδυάζει την περιπέτεια και το σοφιστικέ στυλ, όπως την παθητική είσοδο/ σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί ‘N Go, τους προβολείς bi xexon και τα πίσω φώτα LED. Παραμείνετε ασφαλείς και ζήστε στο έπακρο κάθε διαδρομή χάρη στο 8.4” Uconnect™, ενώ διατηρήστε την ιδιωτικότητά σας με φιμέ κρύσταλλα παραθύρων. Κάθε φορά που κάθεστε πίσω από το τιμόνι, απολαμβάνετε την άνεση του τιμονιού με δερμάτινη επένδυση με ενσωματωμένα χειριστήρια ήχου.

Απ’ έξω, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με μεγάλη ευκολία με τις διαθέσιμες ζάντες 19” και την ηλιοροφή διπλού πάνελ. Πιο καθαρόαιμα mucho διακριτικά συνδυάζονται στην πιο off road έκδοση, αν είστε έτοιμοι για περιπέτεια, ενώ για τους εραστές της νυχτερινής λάμψης  υπάρχουν διακοσμητικά στοιχεία σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, γυαλιστερές ζάντες 18” και κορυφαίες εσωτερικές λεπτομέρειες όπως τα 8.4” Uconnect™ με Navigation και κάμερα οπισθοπορείας Parkview™, για μια ισχυρή και γοητευτική εμφάνιση.

Πάρτε την οικογένεια ή την παρέα, λοιπόν, φορτώστε όσα πράγματα θέλετε στο ευρύχωρο πορτ μπαγκάζ και το νέο Jeep® Compass, συμπαγές και στιλάτο, θα σας οδηγήσει στον ανοιχτό δρόμο με βελτιωμένη εμφάνιση. Από την μάσκα ψυγείου με 7 γρίλιες και το αθλητικό παρουσιαστικό μέχρι τις μυώδεις καμπύλες. Επιλέξτε από τα νέα διαθέσιμα χρώματα με μαύρη οροφή και νέα σχέδια τροχών για ένα όχημα που ταιριάζει στη δική σας αίσθηση του στυλ και της κατάκτησης νέων πεδίων δράσης!

Η γκάμα του Jeep Compass είναι διαθέσιμη με τιμές που ξεκινούν από τις €22.800 (1.3T Sport), ενώ στα €27.550 θα διατίθεται η έκδοση 1.3Τ 150hp DDCT Longitude (αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη), απολαμβάνοντας -όπως όλα τα μοντέλα της μάρκας- τα προνόμια του Jeep® Freedom Days, με δυνατότητα προνομιακής χρηματοδότησης, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και 4 χρόνια οδική βοήθεια.

___

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή