Πολύ... σκληρό για να «πεθάνει» το Μαϊάμι 

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 08:45
UPD:12:23
USA TODAY Sports/Kim Klement
A- A A+

Με έναν ανεπανάληπτο Τζίμι Μπάτλερ, οι... σκληροί του Μαϊάμι έμειναν ζωντανοί στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου στο ΝΒΑ, μειώνοντας τη σειρά με τους Λέικερς σε 3-2.

Οι Χιτ επικράτησαν με 111-108 στον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών και συνεχίζουν να ελπίζουν στο θαύμα, απέναντι στο μεγάλο φαβορί για το δαχτυλίδι.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα για το Μαϊάμι ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος έκανε τα πάντα και τελείωσε με triple double (35 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ, και 5 κλεψίματα), έχοντας άξιους συνοδοιπόρους τους Ντάνκαν Ρόμπινσον (26 πόντοι), Κέντρικ Ναν (14 πόντοι).

Από την πλευρά τους οι Λέικερς Λέικερς είδαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να κάνει μαγικά πράγματα (40 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και τον Άντονι Ντέιβις να τραυματίζεται δυο φορές, αλλά να βγάζει το ματς προσφέροντας 28 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ματς είχε φινάλε-θρίλερ, με το σκορ στο 108-109 για το Μαϊάμι και τους Λέικερς να έχουν την ευκαιρία για τη νίκη. Το τρίποντο του Ντάνι Γκριν όμως ήταν άστοχο και στην εξέλιξη της φάσης ο Μαρκίφ Μόρις έκανε λάθος, με τον Τάιλερ Χίρο να διαμορφώνει στη συνέχεια το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις