Βόβορας: Δεν μπορείς να δίνεις δικαίωμα σε τέτοιο αντίπαλο

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 23:56
UPD:23:57
Eurokinissi Sports/ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
A- A A+

Ο Γιώργος Βόβορας είδε τον Παναθηναϊκό να περνά νικηφόρα από την έδρα της Χίμκι την περασμένη εβδομάδα, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, όμως απόψε ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε στην ομάδα του να πανηγυρίσει μια δεύτερη νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα, ούτε καν ισοφαρίστηκαν, οπότε ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του.

Το αντίθετο μάλιστα, καθώς παραδέχθηκε πως ο αντίπαλος ήταν συνολικά ανώτερος και ότι η ομάδα του δεν έπαιξε την άμυνα που έπρεπε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

«Ήταν ένα ματς που ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο, που ήταν σημαντικό για την ψυχολογία του παιχνιδιού. Ήταν ήρεμοι, σκόραραν 22 πόντους ενώ εμείς προσπαθήσαμε, αλλά είχαμε βιαστικές επιλογές και βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ», παραδέχθηκε.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε πει ότι χτίζουμε κάτι από την αρχή, θέλουμε νοοτροπία για να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να πιέζουμε και να κλέβουμε τη μπάλα. Το άγχος και η πίεση είναι πολύ μεγάλη, είχαμε τεράστια επιθυμία για να κερδίσουμε αλλά αργήσαμε να μπούμε στο αμυντικό κομμάτι και βρήκαμε ρυθμό στη διάρκεια του αγώνα».

Όπως παρατήρησε ο κ. Βόβορας «δεν μπορείς να δίνεις δικαίωμα σε έναν τέτοιο αντίπαλο να πάρει την ψυχολογία. Δώσαμε εύκολα καλάθια στον Πρίντεζη στο ποστ, έγιναν λάθη που μπορούσαν να αποφευχθούν. Από την άλλη, είναι δύσκολο για την ομάδα γιατί απόψε είχαμε δύο διαφορετικά πόιντ γκαρντ».

Και κατέληξε λέγοντας: «Είχαμε ανοιχτά σουτ, θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού, όμως δεν είχαμε ηρεμία. Δεν κάναμε ένα καλό σκριν, δεν είχαμε καλό τάιμινγκ για τις σωστές προϋποθέσεις, αυτά πρέπει να δουλέψουμε. Δεν θέλω δικαιολογίες, αυτά τα προβλήματα όλες οι ομάδες θα τα αντιμετωπίσουν».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις