Ο Βόλος άλωσε τη Λαμία με τον Δουβίκα

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 22:10
UPD:22:14
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Βόλου από τη Λαμία απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλοί επιβλήθηκαν της αντιπάλου τους με 2-1 έχοντας πρωταγωνιστή τον Τάσο Δουβίκα, που σημείωσε και τα δύο γκολ για την ομάδα της Μαγνησίας κι έφτασαν στην τρίτη θέση τον Ολυμπιακό, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Την ίδια στιγμή, το συγκρότημα της Φθιώτιδας παραμένει μόνο στην τελευταία θέση της κατάταξης, χωρίς βαθμολογική συγκομιδή έως τώρα.

Το λάθος του Αντέτζο στο 24ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στον Μαρτίνες να βγάλει την ασίστ για τον Δουβίκα, που νίκησε για πρώτη φορά τον Θεοδωρόπουλο ανοίγοντας το σκορ.

Στο 45΄ οι γηπεδούχοι έστησαν την μπάλα στα 11 βήματα (χέρι του Κολόμπο), όμως ο Μπιανκόνι είδε τον Γκαραβέλη να υψώνει... απαγορευτικό και με διπλή προσπάθεια να εξουδετερώνει την εκτέλεση του Βραζιλιάνου, που πάντως πήρε «εκδίκηση» στο 48΄ ισοφαρίζοντας με κοντινό πλασέ, από ασίστ του Χατζηστραβού.

Στο 64΄, όμως, ήταν και πάλι ο Μαρτίνες που κινήθηκε ωραία και σέντραρε, ο Δουβίκας πετάχτηκε και με προβολή ξανάδωσε το προβάδισμα στον Βόλο, που αυτή τη φορά το κράτησε ως το τέλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις