Στη Λαμία πέφτει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 10:25
UPD:10:28
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Με την αναμέτρηση Λαμία - Βόλος ολοκληρώνεται απόψε (5/10, 19:30) η 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Με τρεις ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια τους, οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν τους πρώτους βαθμούς στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι τους, ενώ οι Θεσσαλοί θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή της.

Η ομάδα της Φθιώτιδας μέτρησε τρεις ήττες, τις δύο εκτός έδρας από Άρη και ΑΕΚ, και από τον ΟΦΗ στην έδρα της. Για να βάλει τέλος στο κακό ξεκίνημα θα πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά, καθώς έχει δεχτεί οκτώ γκολ σε αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια.

Η Λαμία δεν έχει νίκη στα εννέα τελευταία ματς για το πρωτάθλημα, μετά το 2-0 επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα των πλέι άουτ τον περασμένο Ιούνιο. Άλλωστε, είναι και η μοναδική νίκη στα 19 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και 22 επίσημα.

Ο Βόλος, από την πλευρά του, έχει σημειώσει τρία διαφορετικά αποτελέσματα: νίκη εκτός έδρας, ισοπαλία και ήττα στο γήπεδό του, ενώ έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια, κι αυτό με πέναλτι από τον Άρη.

Πέρυσι έπαιξαν μεταξύ τους τρεις φορές στο πρωτάθλημα, με το παιχνίδι των πλέι άουτ να γίνεται στο Βόλο και να τελειώνει 0-0. Στην κανονική διάρκεια η κάθε ομάδα νίκησε στην έδρα της με 1-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις