Serie A: «Κανονικά το Γιουβέντους-Νάπολι»

Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 10:26
A- A A+

Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Serie A ανάμεσα στην Γιουβέντους και στη Νάπολι, που είναι προγραμματισμένο για το0 βράδυ της Κυριακής (4/10, 21:45), θα διεξαχθεί κανονικά όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Παρά τα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στις δύο ομάδες τις τελευταίες ημέρες ο αγώνας θα διεξαχθεί, κάτι που σημαίνει πως οι «παρτενοπέι» απειλούνται με τιμωρία αν δεν εμφανιστούν στο γήπεδο.

Ενώ στην Γιουβέντους τα κρούσματα που παρατηρήθηκαν αφορούσαν μέλη του τιμ και όχι παίκτες, στη Νάπολι τα πράγματα ήταν διαφορετικά καθώς διαγνώστηκαν θετικοί δύο ποδοσφαιριστές, οι Ζιελίνσκι και Ελμάς, καθώς κι ένας συνεργάτης της ομάδας. Οι ιατρικές αρχές της Καμπανίας απαγόρευσαν στην αποστολή να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό το Τορίνο.

Την ώρα όμως που η Νάπολι δεν έχει ακόμα ταξιδέψει, η Γιουβέντους έκανε γνωστό πως η ομάδα της θα παραταχθεί κανονικά στον αγωνιστικό χώρο όπως προβλέπει το καλεντάρι, ενώ η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, κάτι που σημαίνει πως αν οι παρτενοπέι δεν εμφανιστούν στο γήπεδο, τότε θα κληθεί ο αθλητικός δικαστής να πάρει απόφαση για το αν θα κατακυρώσει το ματς στους μπιανκονέρι με σκορ 3-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις