Οριστικά εκτός Basket League ο Πανιώνιος

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 12:32
UPD:12:38
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Οριστικά χωρίς τον Πανιώνιο θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Basket League για τη σεζόν 2020/2021.

Όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης του ΕΣΑΚΕ ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ενημέρωσε επισήμως ότι το νέο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας θα γίνει χωρίς τη συμμετοχή του Πανιωνίου. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος θα είναι 12 οπότε εκ των πραγμάτων θα διεξαχθεί νέα κλήρωση.

Τον δρόμο του Ρεθύμνου και του Ήφαιστου Λήμνου ακολούθησε και ο ιστορικός Πανιώνιος. Οι επαφές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες με υποψήφιους επενδυτές ήταν αρκετές παρ΄ όλα αυτά με κανέναν από αυτούς δεν επήλθε ο «γάμος» κι ως εκ τούτου οι Νεοσμυρνιώτες δεν θ΄αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της περιόδου 2020/2021.

Την απόφαση αυτή μετέφερε ο ίδιος ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος στον ΕΣΑΚΕ ξεκαθαρίζοντας πως οι «κυανέρυθροι»  αποσύρονται από το πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει νέα δεδομένα και πλέον αναμένεται να διεξαχθεί νέα κλήρωση για το πρόγραμμα καθώς μέχρι πρότινος υπήρχαν 13 ομάδες και μία εξ αυτών είχε ρεπό κάθε αγωνιστική.

Για να σφραγιστεί και τυπικά η απόσυρση του Πανιωνίου από την Basket League θα πρέπει ν΄ αποσταλεί  επίσημο έγγραφο προς τον ΕΣΑΚΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις