Νιγηρία: Πυρκαγιά σε βυτιοφόρο, αρκετοί τραυματίες

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2007 11:38
A- A A+

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε σε βυτιοφόρο καυσίμων στη νότια πόλη Port Harcourt της Νιγηρίας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των αρχών, μετέδωσε το Reuters.

Τα αίτια της πυρκαγιάς που σημειώθηκε αργά χθες βράδυ σε δρόμο όπου παρκάρουν δεκάδες βυτιοφόρα με καύσιμα τη νύχτα, δεν έγιναν αμέσως γνωστά.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποιοι άνθρωποι που κοιμόντουσαν κάτω από τα βυτιοφόρα απανθρακώθηκαν, χωρίς όμως να δώσει τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.

Ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας ανακοίνωσε ότι δύο άνθρωποι, ένα αγόρι και ένας άνδρας έχασαν τη ζωή τους όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, την ώρα της άντλησης πετρελαίου. Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες.

Σημειώνεται, ότι, περισσότεροι από 70 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο τον Μάρτιο στη βόρεια πόλη Καντούνα της Νιγηρίας όταν βυτιοφόρο ξέφυγε από την πορεία του και τυλίχθηκε στις φλόγες τη στιγμή που χωρικοί προσπαθούσαν να αντλήσουν πετρέλαιο από το φορτηγό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή