Μπαρτζώκας: Χτίζουμε τον Ολυμπιακό των επόμενων ετών 

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 18:42
UPD:18:48
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου η Euroleague έκανε αφιέρωμα στον Ολυμπιακό, Η επιστροφή του Κώστα Σλούκα στο λιμάνι βρέθηκε στο επίκεντρο της διορανώτριας αρχής, ενώ στις δηλώσεις που έκαναν οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας στάθηκαν στην κοινή συνύπαρξη τους στην ομάδα του Πειραιά, η οποία οδήγησε μάλιστα και στην κατάκτηση της Euroleague το 2013.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών αναφέρθηκε στη νέα ομάδα που χτίζεται με την συνεργασία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, αλλά και στην επιστροφή του Σλούκα. Τόνισε χαρακτηριστικά: 

«O Κώστας είναι ένας παίκτης που ξέρει τί σημαίνει Ολυμπιακός κυρίως για τους οπαδούς της ομάδας. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αλλά πιστεύω ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας με εμπιστεύονται και μαζί μπορούμε να χτίσουμε την νέα ομάδα του Ολυμπιακού, όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.»

Από την πλευρά του ο διεθνής πλέι μέικερ υποστήριξε: «Ήμουν εδώ 7 χρόνια και έζησα σπουδαίες στιγμές. Μου φαίνονται όλα γνώριμα στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που έχω μπροστά μου μία νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό».

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης θυμήθηκε τις back to back κατακτήσεις Euroleague: «Το 2012 και το 2013 ήταν μεγάλες στιγμές για εμάς, την ομάδα, τους φιλάθλους, για όλους. Είναι κάτι που θα μείνει για πολλά χρόνια στη καρδιά μου και στο μυαλό μου.» 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις