Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007 07:00
A- A A+

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ σε υψηλά επίπεδα, κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 22 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 39 βαθμούς και τοπικά 40 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 40 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Μεταβλητοί μέχρι 3 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 40 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές η μεγίστη θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 22 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αρχικά αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ, αλλά μετά το μεσημέρι στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στην Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Τα φαινόμενα στην Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, κατά τόπους θα είναι έντονα. Την νύχτα προς την Κυριακή θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και το Βόρειο Αιγαίο.

Ανεμοι: Αρχικά από δυτικές διευθύνσεις τρία με τέσσερα Μποφόρ, αλλά από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 5 με 6 και τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Στη Βόρεια Ελλάδα από 21 έως 37 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 23 έως 38 βαθμούς, στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο από 22 έως 41 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη ώρα θα κυμανθεί από 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή