Ο Βόλος «μπλόκαρε» (0-0) τον ΠΑΟΚ

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 20:55
UPD:21:33
Eurokinissi Sports/ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ
A- A A+

Νέα βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, καθώς μετά τον Ατρόμητο ήταν η σειρά του Βόλου να υποχρεώσει σε ισοπαλία (0-0) τον Δικέφαλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, που ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς τους Γιαννούλη, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Ελ Καντουρί, καθώς έπεται ο «αγώνας της χρονιάς» με την Κράσνονταρ για μια θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία στο 23΄, όταν ο Περέα βρέθηκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε κόντραρε με τάκλιν ο Ίνγκασον.

Στο 32΄ ο Τσόλακ, που όπως και ο Βάγκε έκαναν ντεμπούτο για τον ΠΑΟΚ, κέρδισε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Φωτιάς ανακάλεσε την απόφασή του μετά από έλεγχο του VAR, το οποίο έδειξε οφσάιντ.

Στην επανάληψη και μπροστά στο ενδεχόμενο νέας απώλειας ο ΠΑΟΚ «ανέβασε ταχύτητα» και από το 50΄ μέχρι το 65΄ είχε τρεις ευκαιρίες με τους Περέιρα, Πέλκα και Τσόλακ, αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει και άφησε άλλους δυο βαθμούς, στο Βόλο αυτή τη φορά...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις