«Φιλική» ήττα του Ολυμπιακού από την Άλμπα

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 22:08
UPD:23:09
olympiacosbc.gr
A- A A+

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός του Ολυμπιακού στις φιλικές αναμετρήσεις του με την Άλμπα, επί γερμανικού εδάφους.

Χωρίς τους Σπανούλη, Χάρισον και Πρίντεζη, που έμειναν εκτός από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν απόψε με 69-75 (χθες είχαν επικρατήσει με 78-71), παρότι έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και ήλεγχαν το παιχνίδι ως το 30΄.

Στην τελευταία περίοδο, όμως, ο Ολυμπιακός έχασε τη συγκέντρωσή του στην άμυνα, δεν ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση και κάπως έτσι έχασε έναν αγώνα, στον οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να είχε αναδειχθεί νικητής.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν 31 πόντους στην τέταρτη περίοδο, ενώ ο τεχικός των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε έντονα παράπονα στους τους διαιτητές για το πολύ δυνατό παιχνίδι των Γερμανών.

Υπέρτεροι της ελληνικής ομάδας ήταν οι Κώστας Σλούκας και Σάσα Βεζένκοφ, αλλά οι θεωρητικά «συμπληρωματικοί» προβλημάτισαν με την απόδοσή τους.

Τώρα ο Ολυμπιακός εστιάζει στην πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου (21:00) με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις