Υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης η ανίκητη Μπάγερν

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 00:47
UPD:01:02
Pool via REUTERS/BERNADETT SZABO
A- A A+

Η Μπάγερν Μονάχου είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου τη δεδομένη περίοδο και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία...

Στην πιο επιτυχημένη χρονιά της 120χρονης Ιστορίας τους, οι Βαυαροί κατάκτησαν τη νύχτα της Πέμπτης στη «Φέρεντς Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, νικώντας 2-1 με ανατροπή, στην παράταση, τη Σεβίλη και μετά το Champions League και το νταμπλ στη Γερμανία, έφτασαν σε τέταρτο τίτλο μέσα στο 2020.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης προερχόταν από αήττητο σερί 31 αγώνων, η κάτοχος του Europa League από 21. Το σκορ άνοιξε στο 11΄ ο Οκάμπος με πέναλτι, που έκανε ο Αλάμπα στον Ράκιτιτς.

Στο 34΄ όμως οι Μίλερ, Λεβαντόφσκι, Γκορέτσκα «έκρυψαν τη μπάλα» και ο τελευταίος σκόραρε για το 1-1. Στη συνέχεια η ομάδα του Χάνσι Φλικ, του πιο επιτυχημένου τεχνικού για το 2020, έχασε ευκαιρίες με Λεβαντόφσκι (30΄), Γκάμπρι (58΄) και Παβάρ (76΄).

Στο τέλος, πάντως, την Μπάγερν κράτησε όρθια ο Νόιερ, που έκανε μεγάλη απόκρουση στο 87΄ στο πλασέ του Ελ Νεσιρί, ο οποίος είχε βγει απέναντί του σε μια κόντρα των Ανδαλουσιάνων.

Στην παράταση «ήρωας» ήταν ο Χάβι Μαρτίνεθ, καθώς πέρασε αλλαγή στο 99΄ και πέντε λεπτά αργότερα διαμόφωσε το τελικό σκορ με κεφαλιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις