Εξάρχεια: «Νοκ άουτ» κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - Τέσσερις συλλήψεις

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 17:39
UPD:17:42
astynomia.gr
A- A A+

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στην πλατεία Εξαρχείων και στους γύρω δρόμους εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ειδικότερα, ως μέλη της συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της Τρίτης και πρωινές ώρες χθες, σε αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή και της Ο.Π.Κ.Ε., δύο 32χρονοι, 42χρονος και 33χρονη, Έλληνες, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Προηγουμένως, μετά από διερεύνηση πληροφοριών για τη δράση εγκληματικού δικτύου που διακινεί σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή, τα μέλη του κυκλώματος ταυτοποιήθηκαν και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση τους.

Επίσης, εξακριβώθηκαν οι χώροι που χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση, επανατυποποίηση και ζύγιση των ναρκωτικών, καθώς και σημεία περαιτέρω διακίνησής τους στην περιοχή των Εξαρχείων.

ASTYNOMIA.GR

Από τις έρευνες σε κατοικίες και χώρους αποθήκευσης ναρκωτικών (καβάτζες), καθώς και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

ακατέργαστο χασίς βάρους 47 κιλών και 494 γραμμαρίων

κατεργασμένο χασίς (σοκολάτα) βάρους 1.406 γραμμαρίων

κοκαΐνη βάρους 574 γραμμαρίων

2.000 χάπια Ecstasy

88 φιαλίδια με έλαιο κάνναβης

φιαλίδιο με MDMA

11 ζυγαριές ακριβείας

5.180 ευρώ

μαχαίρι

φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

14 συσκευές κινητής τηλεφωνίας

δύο τρίφτες κάνναβης

διάφορα κλειδιά, έγγραφα και σημειώσεις

I.X.E. αυτοκίνητο

τρεις μοτοσικλέτες,

Το οικονομικό όφελος που θα αποκόμιζε η οργάνωση από τη διάθεση των κατασχεθέντων υπερβαίνει, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τις 500.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή