Σάλος με το «χειροφίλημα» Χαρδαλιά σε Ιερέα, με ανάρτηση στο διαδίκτυο η απάντηση

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 16:00
UPD:16:53
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες, βίντεο του υφυπουργού πολιτικής προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος έκανε την κίνησή να φιλήσει το χέρι ενός Ιερέα στην Καρδίτσα, αγνοώντας κάθε μέτρο προστασίας για τον κορωνοϊό. 

ΡΆΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ 94.5

Ωστόσο, μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο κ. Χαρδαλιάς αρνείται πως φίλησε το χέρι του Ιερέα, ενώ μάλιστα όπως λέει ο ίδιος «τα βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας για την πραγματικότητα». 

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Χαρδαλιά 

 

 

 

FACEBOOK

Αντιδράσεις σημειώθηκαν και στο γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική συμμαχία με τον εκπρόσωπο τύπου Ν.Ηλιόπουλο να δηλώνει:

«Η κυβέρνηση σπατάλησε τον χρόνο που κέρδισε η κοινωνία. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται στα όρια του. Καθημερινά δεκάδες χιλιάδες πολίτες στοιβάζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αφού δεν έχει γίνει τίποτα για την ενίσχυση των δρομολογίων. Η ατομική ευθύνη που επικαλείται η κυβέρνηση από ό,τι φαίνεται αφορά μόνο τους πολίτες. Στοχοποιούν τους νέους ανθρώπους και μέσα σε λίγες μέρες είδαμε τον κ. Κουμουτσάκο να ισχυρίζεται ότι κοινώνησε τυχαία και σήμερα τον κ. Χαρδαλιά να παραβιάζει κάθε μέτρο, και να εμφανίζεται -χωρίς μάσκα- να φιλάει το χέρι ιερέα. Η υποκρισία και οι επιλογές τους παίζουν καθημερινά τη δημόσια υγεία στα ζάρια».

Επικριτικό και το σχόλιο του εκπροσώπου τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλου Χρηστίδη, στα social media
Όλες οι ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας για το δεύτερο κύμα κορονοϊού αποτυπώνονται πεντακάθαρα σε αυτές τις δύο φωτογραφίες.
Ο κόσμος συνωστίζεται στα ΜΜΜ και ο κ. Χαρδαλιας εμφανίζεται ως νέα version του κ. Κουμουτσάκου.

 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή