Οι όμιλοι περνούν από το Κράσνονταρ για τον ΠΑΟΚ

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 13:09
UPD:13:13
INTIME SPORTS/ Δελτίο τύπου / POOL
A- A A+

Με δύο ελληνικές ομάδες να διεκδικούν την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, διεξάγονται το προσεχές διήμερο οι πρώτοι αγώνες για τα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την αρχή κάνει απόψε (22:00) ο ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει στη Ρωσία την Κράσνονταρ στον πρώτο αγώνα, μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση εις βάρος της Μπενφίκα στο γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Οι αγώνες στην παρούσα φάση είναι διπλοί (εντός κι εκτός έδρας) και ο νικητής θα κλείσει θέση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης να έχει το επιπλέον κίνητρο της πρώτης φοράς.

Οι Ρώσοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, καθώς το πρωτάθλημα τους βρίσκεται στην 8η αγωνιστική, με αποτέλεσμα να έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους.

Στην αποστολή που ταξίδεψε για τη Ρωσία, χωρίς τους Σοάρες, Μάτος, Ζαμπά και με τον Λημνιό παίκτης της Κολωνίας πια, έχουν συμπεριληφθεί οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Κούτσιας.

Πέρυσι η Κράσνονταρ, που επίσης δεν έχει παίξει ποτέ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού, επίσης στα πλέι οφ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν τη σειρά να μοιάζει πολύ εύκολη, νικώντας με 4-0 στο Φάληρο και 2-1 εκτός.

Ο νεαρός τεχνικός της Κράσνονταρ, Μουράντ Μουσάεφ, θυμόταν πολύ καλά τον ελληνικό «εφιάλτη» και το επισήμανε: «Βγάλαμε τα συμπεράσματά μας από αυτήν τη σειρά των παιχνιδιών και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε αυτά τα λάθη στο ματς με τον ΠΑΟΚ».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις