Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2007 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ βροχές στη Βόρεια και αργότερα στη Δυτική Ελλάδα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην Κεντρική και την Ανατολική Μακεδονία. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά. Αργά τη νύχτα θα εκδηλωθούν καταιγίδες, ενώ βροχές θα επεκταθούν στη Βορειο-Δυτική Πελοπόννησο. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 και στο Ιόνιο μέχρι 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 4 και τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στη Δυτική Κρήτη, βαθμιαία 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 και στα νότια 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Ανεμοι: Δυτικοί 4 με 5 Μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχή και πιθανή καταιγίδα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ σε Δυτική και Βόρεια Ελλάδα καθώς και στα Νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Από το απόγευμα και από τα δυτικά, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.

Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 Μποφόρ, που μετά το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή