«Επτάψυχο» το Μαϊάμι έκανε το 2-0 στη σειρά με την Βοστόνη

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 09:43
UPD:09:53
USA TODAY Sports/Kim Klement
A- A A+

«Επτάψυχο» αποδείχθηκε γι΄ ακόμη μία φορά το Μαϊάμι κι από το -17 «επέστρεψε» για να νικήσει την Βοστόνη με 106-101 και να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών της Ανατολής.

Αυτή την φορά οι Χιτ δεν χρειάστηκαν την τελευταία φάση για να πάρουν το ματς (σ.σ. πριν από δύο βράδια η τάπα του Αντεμπάγιο στον Τέιτουμ είχε κρίνει το Game 1 της σειράς), αλλά μία εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι παίκτες του Μαϊάμι έκαναν ξανά άλλη μία «κατάθεση ψυχής» κι ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με -17 πόντους, τελικά κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω στο δεύτερο μέρος.

Καθοριστική στα τελευταία λεπτά ήταν η συμβολή του Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος εξελίσσεται σε παίκτη-κλειδί του Μαΐάμι από το ξεκίνημα των play off.

Η νευρικότητα που παρουσίασαν οι Σέλτικς προς το φινάλε της αναμέτρησης έφερε την δεύτερη ήττα και, πλέον, η ομάδα του Στίβενς βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο» κι από φαβορί που ήταν πριν την έναρξη των αγώνων εξελίσσεται σε... αουτσάιντερ.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Γκόραν Ντράγκιτς με 25 πόντους, με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να καταγράφει ακόμη ένα νταμπλ νταμπλ στην στατιστική του (21 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Ντάνκαν Ρόμπινσον να έχει 18 πόντους με 6/12 τρίποντα.

Για την Βοστόνη ο Κέμπα Γουόκερ είχε 23 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τον Τζέισον Τέιτουμ και τον Τζέιλεν Μπράουν να πετυχαίνουν από 21 έκαστος.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις