Ανάκληση BMW X5

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2007 15:50
A- A A+

Στην ανάκληση αυτοκινήτων BMW μοντέλο Χ5 για επαναπρογραμματισμό του επιπρόσθετου εντατήρα της ζώνης του οδηγού, και έλεγχο και -αν απαιτείται- αντικατάσταση του αισθητήρα στάθμης υγρών φρένων, προχωρά η BMW HELLAS A.E..

Πιο συγκεκριμένα για τον επαναπρογραμματισμό του επιπρόσθετου εντατήρα της ζώνης του οδηγούμ η ανάκληση αφορά 112 οχήματα, παραγωγής από 13-11-2006 έως 4-4-2007, στα οποία ο επιπρόσθετος εντατήρας της ζώνης του οδηγού, σε περίπτωση που χρειαστεί να ενεργοποιηθεί, μπορεί να παρουσιάσει χρονική καθυστέρηση, που έχει ως αποτέλεσμα να προκληθούν ανεπιθύμητες τάσεις στο μηχανισμό του κλείστρου της ζώνης ασφαλείας.

Για τον έλεγχο και την ενδεχόμενη αντικατάσταση του αισθητήρα στάθμης υγρών φρένων, η ανάκληση αφορά 153 οχήματα, παραγωγής από 05-02-2007 έως 30-4-2007, στα οποία τυχόν διαρροή υγρών φρένων μπορεί να μην γίνει αντιληπτή γιατί η ενδεικτική λυχνία υπάρχει περίπτωση να ανάψει πιο αργά ή και καθόλου.

Μέχρι στιγμής, όπως διευκρινίζεται, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα.

Η BMW HELLAS AE θα ενημερώσει με σχετική επιστολή τους πελάτες - κατόχους των συγκεκριμένων οχημάτων, προκειμένου να επισκεφθούν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της BMW και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία BMW HELLAS A.E. στο τηλέφωνο 210-9118000.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή