Μπλόκο στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 22:41
UPD:22:59
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος, καθώς υπέταξε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με 1-0 τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με το... αριστερό τις υποχρεώσεις τους στη Σούπερ Λίγκα, πληρώνοντας την αναποτελεσματικότητα που επέδειξαν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ο Αστέρας ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο 3ο λεπτό, από αντεπίθεση και γύρισμα του Κρέσπι στον Αλί Μπαμπά εκείνος πλάσαρε, ο Διούδης βρήκε την μπάλα με τα πόδια και πριν περάσει τη γραμμή ο Βέλεθ την έδιωξε με υπερένταση.

Στο 10΄ ο Ριέρα έκανε ωραία κίνηση και πλασέ στη γωνία, με τον Διούδη να διώχνει τη μπάλα με εξαιρετική επέμβαση. Στο 26΄ ο Καρλίτος με απευθείας εκτέλεση φάουλ είδε τη μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου, στην πρώτη μεγάλη στιγμή της ομάδας του.

Στο 29΄ νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, όταν ο Καρλίτος αρχικά και ο Σαβιέρ στη συνέχεια απέτυχαν να νικήσουν από κοντά τον Παπαδόπουλο και τον Πασαλίδη, που έδιωξαν επί της γραμμής.

Στο 48΄ ο Ισπανός επιθετικός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κώτσιρα στην περιοχή, αλλά ο Σιδηρόπουλος, με τη βοήθεια και του VAR, έδωσε συνέχεια. 

Στο 73ο λεπτό έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα: ο Ριέρα δέχθηκε την μπάλα από τον Κρέσπι, απέφυγε Μαυρομμάτη - Πούγγουρα και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ.

ΟΙ γηπεδούχοι, μάλιστα, παραλίγο να διπλασιάσουν στο 83΄ με τον Λέο Τιλίκα, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Διούδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις