Μοιρασιά (1-1) για ΟΦΗ και Παναιτωλικό

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 20:15
A- A A+

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο μοναδικός σημερινός αγώνας της πρεμιέρας στη Σούπερ Λίγκα, που διεξήχθη στο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό.

Λίγες ημέρες πριν τη συνάντηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τον β΄ προκριματικό γύρο του Europa League, η ομάδα της Κρήτης έδειξε πως πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ απέναντι στους Κύπριους.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρχικά τον έλεγχο της αναμέτρησης και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, με τον Φιγκεϊρέδο στο 5΄ και τον Ναμπί στο 21΄, όμως και τις δύο φορές ο Κνετ αντέδρασε σωστά.

Σταδιακά, ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, όταν ο διαιτητής Σκουλάς (αφού συμβουλεύτηκε το VAR) υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Βούρου. Ο Μάζουρεκ ευστόχησε από την άσπρη βούλα κι έστειλε τους Αγρινιώτες με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Ο ΟΦΗ δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάση, όμως στο 60΄ η εξαιρετική συνεργασία του νεοεισελθόντος Νέιρα με τους Βαζ και Φιγκεϊρέδο, έδωσε την ευκαιρία στον πρώτο να ισοφαρίσει με ωραιό πλασέ. 

Εκτός από βαθμούς, ο ΟΦΗ έχασε (ενόψει και του Απόλλωνα Λεμεσού) τον Ρικάρντο Βαζ, που αποχώρησε τραυματίας στο 79ο λεπτό. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις