«Φτωχή» νίκη (1-0) του ΠΑΟΚ με ΑΕΛ

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 22:40
UPD:22:47
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ συνάντησε αντίσταση από την ΑΕΛ, αλλά με ένα  γκολ του νέου μεγάλου ταλέντου του, Χρήστου Τζόλη, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των «βυσσινί» στην Τούμπα, να νικήσει 1-0 και να ξεκινήσει με το «δεξί» στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι, χωρίς κλασικό δεξιό μπακ αφού Μάτος και Λύρατζης έμειναν εκτός αποστολής και με τον Μπίσεσβαρ σε ρόλο φουλ μπακ, πίεσαν με έναν επιθετικό περισσότερο και στο 16΄ άνοιξαν το σκορ με ωραίο μονοκόμματο σουτ του Τζόλη.

Σταδιακά και μετά το γκολ του ΠΑΟΚ η ποιότητα του παιχνιδιού έπεσε, καθώς η ΑΕΛ φάνηκε να μην έχει προσήλωση στην οργανωμένη ανάπτυξη του παιχνιδιού και οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν επιθέσεις χωρίς τελικές.

Η ΑΕΛ έχασε την καλύτερη ευκαιρία της στο πρώτο ημίχρονο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν από φάουλ του Τόρζε δημιουργήθηκε αναστάτωση στην άμυνα του ΠΑΟΚ και μετά από κόντρες ο Μιχαήλ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ζίφκοβιτς.

Στο 62΄ η μακεδονική ομάδα έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν ο Ακπομ, ολομόναχος σε άδειο τέρμα, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από πάσα του Πέλκα. Ο Βρετανός πλησίασε στο γκολ και στο 68΄, αλλά την κεφαλιά του από το ύψος της περιοχής έδιωξε ο Νάγκι σε κόρνερ.

Οι Θεσσαλοί έχασαν την ευκαιρία του βαθμού στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Τρούγιτς σε πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ζίφκοβιτς, καθώς την τελευταία στιγμή ανακόπηκε σε κόρνερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις