Κόντρα στους κόλπους των αστυνομικών με αφορμή τη διαδήλωση στη ΔΕΘ

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2007 20:38
UPD:20:57
A- A A+

Κόντρα στους κόλπους των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία, με πρωτοβουλία της θα βιντεοσκοπηθούν οι διαδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν μπροστά στο Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης" το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την 72η ΔΕΘ (όπου θα διαδηλώσουν και συνδικαλιστές αστυνομικοί).

Σε συνέντευξη Τύπου σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Δημήτρης Κυριαζίδης, χαρακτήρισε την ανακοίνωση «απαράδεκτη και απερίσκεπτη ενέργεια που εκθέτει τον ίδιο το συγγραφέα της».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, ο οποίος στην ίδια συνέντευξη που έγινε για την επίσημη αναγγελία της συγκέντρωσης και πορείας του Σαββάτου, στην οποία θα πάρουν μέρος με δικό τους μπλοκ και συνδικαλιστές των σωμάτων ασφαλείας, προειδοποίησε «να μην τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο».

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/09/06/1408644.htm .

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης, η οποία δεν συμμετέχει στην κινητοποίηση, Γιώργος Αναστασιάδης, πάντως, υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι η ίδια πρακτική ακολουθείται από το σωματείο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, ώστε όπως είπε το υλικό να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση που υπάρξουν δικαστικές εξελίξεις.

Ωστόσο, από την πλευρά της η μειοψηφία στο δ.σ. της Ένωσης γνωστοποίησε ότι ουδέποτε ελήφθη τέτοια απόφαση από το σιοικητικό συμβούλιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή