Η απάντηση του Μέσι στη La liga

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 17:01
UPD:17:05
REUTERS/NACHO DOCE
A- A A+

Επίθεση στη La Liga εξαπέλυσε με γραπτή του δήλωση ο πατέρας κι εκπρόσωπος του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, με αφορμή τη θέση που πήρε στην υπόθεση του Αργεντινού και συγκεκριμένα στο θέμα της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη και το αν μπορεί να μείνει από τώρα ελεύθερος κι όχι το επόμενο καλοκαίρι όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς.

0 33χρονος άσος επιμένει ότι είναι ελεύθερος να φύγει και ότι η ρήτρα των 700 εκ. ευρώ δεν είναι ενεργή, αντίθετα με ό,τι είχε ανακοινώσει η La Liga και ο πρόεδρός της, Χαβιέρ Τέμπας, στις αρχές της εβδομάδας.

Η γραπτή δήλωση του Χόρχε Μέσι αναφέρει:

«Εκτός από την εμφανή μεροληψία λόγω του ρόλου του οργανισμού, της υπεράσπισης των ομάδων, πρέπει να δηλώσω τα εξής:

Δεν ξέρουμε ποιο συμβόλαιο ανέλυσαν και με ποια βάση κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση που ο παίκτης αποφασίσει μονομερώς να τερματίσει το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν 2019-20.

Είναι ξεκάθαρο λάθος από την πλευρά τους. Όπως κυριολεκτικά αναφέρεται στο άρθρο 8.2.3.6 του συμβολαίου, "αυτή η αποζημίωση δεν θα ισχύσει όταν ο παίκτης αποφασίσει μονομερώς να τερματίσει το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν 2019-20".

Είναι ξεκάθαρο πως η αποζημίωση των 700 εκατομμυρίων που αναφέρει το προηγούμενο άρθρο 8.2.3.5 δεν ισχύει καθόλου».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Ty:C, ο Λιονέλ Μέσι αποφασισε να παραμείνει στο δυναμικό των «μπλαουγκράνα» έως και τη λήξη του συμβολαίου του, δηλαδή έως το 2021.

Το αργεντίνικο μέσο ενημέρωσης είχε αποκαλύψει το έγγραφο αίτημα του Αργεντινού με burofax στις 25 Αυγούστου για να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αργεντίνικου δικτύου, ο pulga άλλαξε στάση, καθώς δεν θέλει να αποχωρήσει εν μέσω δικαστικής διαμάχης με την ομάδα που συνέδεσε την ποδοσφαιρική του ζωή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις