ΝΒΑ: Σωστό το φάουλ του Αντετοκούνμπο, όπως και του Ντράγκιτς στον Μίντλετον

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 11:01
UPD:13:49
USA TODAY Sports/Kim Klement
A- A A+

Στη δημοσιότητα δόθηκε από τη Λίγκα η αναφορά για τα σφυρίγματα των διαιτητών στα τελευταία λεπτά του Game 2, ανάμεσα στο Μιλγουόκι και στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με αυτή, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε όντως φάουλ στον Τζίμι Μπάτλερ (από τις βολές του γκαρντ των Χιτ προήλθε η νίκη με 116-114), ενώ νωρίτερα είχε δοθεί σωστά και η παράβαση του Γκόραν Ντράγκιτς στον Κρις Μίντλετον!

Μετά από την προσεκτική εξέταση των φάσεων του τελευταίου δίλεπτου το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι: αρχικά ο Γκόραν Ντράγκιτς έκανε πράγματι φάουλ στον Κρις Μίντλετον στην προσπάθεια του δεύτερου για τρίποντο με το σκορ στο 114-111 για το Μαϊάμι, αφού δεν του έδωσε χώρο να προσγειωθεί.

Ακολούθησε το φάουλ του Greek Freak, καθώς φαίνεται να ακουμπά στον κορμό του Μπάτλερ, ενώ ο τελευταίος επιχειρούσε το τελευταίο σουτ.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το (διπλό) διαιτητικό λάθος που έγινε λίγο νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα, με το σκορ στο 113-109, όταν ο Τζίμι Μπάτλερ έκανε λάθος πάσα δίνοντας την ευκαιρία στον Μπρουκ Λόπεζ να μειώσει σε 113-111.

Με βάση την αναφορά της Λίγκας, αρχικά ο Κάιλ Κόρβερ έκανε φάουλ που δεν καταλογίστηκε και ακολούθως ο Τζορτζ Χιλ ακούμπησε τη μπάλα όταν την είχε στα χέρια του ο Μπάτλερ, αλλά ο γκαρντ των Μπακς πατούσε εκτός γηπέδου.

Δηλαδή, θα έπρεπε είτε να καταλογιστεί φάουλ, είτε να δοθεί η μπάλα στους Χιτ, κάτι που δεν έγινε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις