Απούσες από τη ΓΣ της Λίγκας οι τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ, Νέα κρίσιμη συνεδρίαση την Τετάρτη (2/09)

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 12:54
UPD:17:11
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Τις διαθέσεις τους για τις κινήσεις που πρόκειται ν΄ ακολουθήσουν έδειξαν με την απουσία τους από την σημερινή (31/08) γενική συνέλευση της Super League, οι 7 ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη κάποιο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Η συνεδρίαση αναβλήθηκε για μεθαύριο Τετάρτη (2/09), με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποια λύση, διαφορετικά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει στη συνέχεια κι αν η σέντρα του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί κανονικά το Σαββατοκύριακο (12-13/09), όπως έχει προγραμματιστεί.

Οι ΠΑΕ που δεν παρέστησαν στη συνέλευση της Δευτέρας ήταν οι ΠΑΟΚ, Λαμία, Παναιτωλικός, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, ενώ ο Παναθηναϊκός, η 7η ομάδα χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, έδωσε το παρόν, λόγω της παρουσίας  του αντιπροέδρου του και προέδρου της Λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Πρόσφατα η Nova κατέθεσε νέα πρόταση στις τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ, παρ΄ όλα αυτά δεν επήλθε καμία συμφωνία. Οι ομάδες είναι αποφασισμένες να τραβήξουν στ΄ άκρα το σχοινί, όπως έχουν τονίσει και σε παλαιότερες συνεδριάσεις, Ήδη, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν φτιάξει τα δικά τους κανάλια...

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση ούτε την Τετάρτη (2/9) δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο νέας αναβολής του πρωταθλήματος της περιόδου 2019/2020!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις