Βάσεις ΑΕΙ: Συγχαρητήρια μέσω τουίτερ του Πρωθυπουργού στους επιτυχόντες

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 21:53
UPD:22:06
INTIME NEWS/ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Tα συγχαρητήρια του στους μαθητές και μαθήτριες της τρίτης λυκείου οι οποίοι πέτυχαν, μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων, την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο  - καθώς και σε αυτούς οι οποίοι δεν τα κατάφεραν - σε μια γενικότερα πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη  χρονιά για την εκπαίδευση, έδωσε ο Πρωθυπουργός, με ανάρτησή σου στο twitter.

Στο μήνυμα του ο κος Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Συγχαίρω τους νέους και τις νέες μας, που απ’ τις σχολικές αίθουσες θα αναζητήσουν τώρα στα αμφιθέατρα των Πανεπιστημίων τη γνώση και τα εφόδια για το μέλλον τους. Πανεπιστήμια που για ένα, σύντομο ελπίζουμε, διάστημα θα λειτουργούν με τους όρους που επιβάλλει η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Και καλώ όσους δεν τα κατάφεραν, να μετατρέψουν την προσωρινή απογοήτευση σε μόνιμη προσήλωση και επιμονή στους στόχους τους. Από κανένα ταξίδι δεν λείπουν τα κύματα. Η πυξίδα, όμως, πρέπει να είναι πάντα στραμμένη στην τελική επιτυχία.»

http://

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής αναρτήθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές των Ανωτάτων Ιδρυμάτων της χώρας.

Φέτος οι βάσεις χαρακτηρίστηκαν από τη μεγαλύτερη πτώση  των τελευταίων ετών στις ιατρικές σχολές, εν αντιθέσει με τις οικονομικές οι οποίες σημείωσαν σημαντική άνοδο, συγκριτικά με  το 2019.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή