Formula 1: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Μπριατόρε

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 18:47
UPD:18:51
EPA/SRDJAN SUKI
A- A A+

Σε νοσοκομείο στην Ιταλία νοσηλεύεται ο Φλάβιο Μπριατόρε, ο οποίος νοσεί έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις αναφορές του ιταλικού Τύπου, ο πρώην γενικός διευθυντής των (ομάδων της Φόρμουλα Ένα) Benetton και Renault διακομίσθηκε χθες στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, συνεπεία των επιπλοκών που προκλήθηκαν από την COVID-19.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τον 70χρονο Ιταλό, το περιοδικό Espresso αναφέρει ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή, αν και δεν βρίσκεται στην εντατική.

Η ασθένεια του Μπριατόρε ακολουθεί τη διαμάχη που ξέσπασε στην Ιταλία αναφορικά με το κλείσιμο του κλαμπ του με την ονομασία Billionaire στο Πόρτο Τσέρβο, το οποίο έγινε εστία διασποράς κορονοϊού.

Περίπου 60 μέλη του προσωπικού βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, καθώς υποβλήθηκαν πρόσφατα σε τεστ, ενώ ο ίδιος ο Μπριατόρε μετείχε πρόσφατα σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα διάσημων προσώπων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή της Μπολόνια, Σίνισα Μιχάιλβιτς, ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικός στην COVID-19.

Με τις ιταλικές αρχές να πιέζουν για το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων, τα οποία πρόσφατα έγιναν κύρια «πηγή» διάδοσης νέων κρουσμάτων, ο Μπριατόρε εξέφρασε τον θυμό του προς τέτοιες ενέργειες.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Facebook: «Η καρδιά μου θρηνεί βλέποντας μια οικονομία να “σφάζεται” από ανθρώπους που δεν έχουν κάνει ποτέ τίποτα στη ζωή τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις