Πλησίασε στο triple double ο Giannis στην 2η σερί νίκη του Μιλγουόκι επί του Ορλάντο (121-107)

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 23:31
UPD:23/08/2020 17:31
USA TODAY Sports/Ashley Landis
A- A A+

Νέο «show» από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα play off του ΝΒΑ και, πλέον, το Μιλγουόκι με το προβάδισμα που πήρε επί του Ορλάντο (2-1 στη σειρά) οδεύει προς την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Greek Freak ήταν γι΄ άλλη μια φορά απολαυστικός στο 121-107 των «Μπακς» επί των «Μάγων», στο τρίτο ματς του πρώτου γύρου των play off (ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Δευτέρας (24/8), στις 20:00 ώρα Ελλάδας.)

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν κυριολεκτικά ασταμάτητος στο πρώτο μέρος (έκλεισε το ημίχρονο με 21 πόντους και αλάνθαστη στατιστική: 6/6 δίποντα και 2/2 τρίποντα.)

Συνολικά 35 πόντους, αλλά ως συνήθως είχε συνεισφορά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού φτάνοντας κοντά στο triple-double, καθώς «κατέβασε» 11 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και μπλόκαρε μια αντίπαλη προσπάθεια.

Παράλληλα, απόψε τα «ελάφια» πήραν βοήθεια στην επίθεση και από τον Κρις Μίντλετον (17 πόντοι), ενώ άλλους 16 πρόσθεσε ο εκνευρισμένος Μπρουκ Λόπεζ, ο οποίος κάποια στιγμή έσπασε μια καρέκλα!

Ο σέντερ των Μπακς την πήρε και βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο αλλά οι κάμερες τον «συνέλαβαν», με τη συμπεριφορά του να προβληματίζει άπαντες στην ομάδα του καθώς είναι η δεύτερη φορά που το κάνει, ενώ και οι αντιδράσεις του απέναντι στις αποφάσεις των διαιτητών είναι υπερβολικές.

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης και οι γροθιές που αντάλλαξαν Τζέιμς Ένις και Μάρβιν Γουίλιαμς στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, 5:39 πριν την ανάπαυλα ο Ένις χτύπησε τον παίκτη του Μιλγουόκι (του κρατούσε τη φανέλα), ακολούθησε συμπλοκή και στη διάρκειά της βρέθηκε πεσμένος και ο βοηθός του Μάικ Μπουντενχόλζερ, Ντάρβιν Χαμ, ο οποίος είχε προσπαθήσει να χωρίσει τους συμπλεκόμενους, που όπως είναι φυσικό αποβλήθηκαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις