Αναβλήθηκε το μπαράζ, Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης, λόγω κρούσματος κορωνοϊού στους Ακρίτες

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 16:23
UPD:16:36
xanthifc.gr
A- A A+

Θετικό κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε στη Ξάνθη με αποτέλεσμα ν΄ αναβληθεί το προγραμματισμένο για το βράδυ του Σαββάτου (22/08, 20:00) πρώτο ματς μπαράζ παραμονής/ανόδου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Με απόφαση των αρμόδιων αρχών ο αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (26/08) στα Πηγάδια.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου, μέλος της αποστολής των Ακριτών έχει προσβληθεί από τον Covid-19. Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα στην ομάδα της Θράκης μέσα σε δύο μήνες και συγκεκεριμένα από τις αρχές Ιουλίου,όταν είχε βρεθεί θετικό δείγμα από τεστ που διενεργήθηκαν με αποτέλεσμα να μετατεθεί η αναμέτρηση με τη Λαμία για τα playouts της Super League της περασμένης σεζόν.

Οι παίκτες της Ξάνθης θα υποβληθούν σε επαναλαμβανόμενα τεστ τις επόμενες ώρες, ενώ όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ τα μέλη της αποστολής τέθηκαν σε 48ωρη καραντίνα, σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και τις επιταγές των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ήδη τα μέλη της ομάδας που απαρτίζουν την αποστολή τέθηκαν σε 48ωρη καραντίνα και θα υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρίσκεται στην Ξάνθη, ακολουθώντας τη διαδικασία σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις