Απάντηση ΥΠΕΠΘ στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2007 13:35
UPD:15:31
A- A A+

Στις δηλώσεις του τομεάρχη του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, περί «απαγόρευσης πρόσβασης στα αποκόμματα βαθμολογίας των ειδικών μαθημάτων (των Πανελληνίων) πριν τις εκλογές» http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/09/11/1410445.htm , απάντησε το υπουργείο Παιδείας.

«Από ετών τα αποκόμματα βαθμολογίας των ειδικών μαθημάτων επιδεικνύονταν στους ενδιαφερόμενους γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου. Εφέτος η επίδειξη έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι 29 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 12 - 14.30 στο νέο κτήριο του ΥΠΕΠΘ μόνο στους ίδιους τους ενδιαφερόμενους με επίδειξη των καρτελών τους ή σε νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του υπουργείο και διευκρινίζει ότι η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στο γνωστό πρόβλημα με τις λανθασμένες βάσεις από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής ¶μυνας, καθώς και στο γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος, η επεξεργασία και έκδοση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων των αλλογενών συνέπεσαν με την έκδοση της μεγάλης μάζας των αποτελεσμάτων.

«Κατά συνέπεια» -καταλήγει το υπουργείο Παιδείας- «η ανακοίνωση του κ. Χρυσοχοϊδη δεν έχει κανένα αντικειμενικό έρεισμα και οι ισχυρισμοί του για "κυβερνητική μεθόδευση", "νοθεία", "σκάνδαλα" κ.ο.κ. είναι εκείνοι που φαλκιδεύουν τον θεσμό των εξετάσεων των οποίων εμφανίζεται ως δήθεν υπέρμαχος».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή