«Mundo Deportivo»: «Ο Κούμαν διάδοχος του Σετιέν στην Μπαρτσελόνα»

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 10:43
UPD:17:15
REUTERS/David Klein
A- A A+

Ο Ρόναλντ Κούμαν θα είναι ο «διάδοχος» του Κίκε Σετιέν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo».

Οο εξελίξεις στους «μπλαουγκράνα» θα είναι ραγδαίες αυτή την εβδομάδα και η πρώτη θ΄ αφορά την απομάκρυνση του Σετιέν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, μετά την εξευτελιστική ήττα (8-2) από την Μπάγερν στο Final-8 του Champions League.

Όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο η διοίκηση των Καταλανών έχει ξεκινήσει επαφές τις τελευταίες μέρες με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ολλανδίας, το συμβόλαιο του οποίου με τους «οράνιε» λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του 57χρονου τεχνικού, οπότε εάν ισχύει κάτι τέτοιο δεν υπάρξει εμπόδιο για την πρόσληψή του.

Οι συζητήσεις των ανθρώπων της «Μπαρτσα» με τον εκπρόσωπο του Κούμαν, Ρομπ Γιάνσεν, βρίσκονται σε πολύ προσωρημένο επίπεδο και ήδη αναζητείται η φόρμουλα με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ολλανδίας, προκειμένου να λυθεί ομαλά η συνεργασία τους.

Ο έμπειρος προπονητής έχει φορέσει για 6 χρόνια στο παρελθόν την φανέλα της Μπαρτσελόνα (1989-1995), ενώ ήταν βοηθός προπονητή του Λουίς Φαν Γκάαλ στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» την σεζόν 1998/99.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις