Συμμετέχει στο «Γκομέλσκι Καπ» ο Παναθηναϊκός

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 18:54
A- A A+

Τη συμμετοχή του στο εφετινό «Γκομέλσκι Καπ» επιβεβαίωσε ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι», στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας περιόδου, θα λάβουν μέρος στο φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά από 3 χρόνια απουσίας.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» θα βρεθεί στη ρωσική πρωτεύουσα στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου για να δώσει ένα από τα τελευταία της τεστ πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της περιόδου 2020/2021.

Πέραν του Παναθηναϊκού και φυσικά της ΤΣΣΚΑ, στο εφετινό τουρνουά θα λάβουν μέρος και οι Λοκομοτίβ Κουμπάν, Ερυθρός Αστέρας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η «ομάδα του στρατού» διευκρινίζεται πως για να ταξιδέψουν οι Έλληνες και οι Σέρβοι θα πρέπει πρώτα ν΄ αλλάξει το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, που δεν επιτρέπει τις πτήσεις από το εξωτερικό.

Κι όλα αυτά μερικές ημέρες μετά την παρουσία των «πρασίνων» στο Κάουνας, γι΄ ακόμη ένα πολύ σημαντικό φιλικό τεστ με τη συμμετοχή των Ζάλγκιρις, Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές.

Ο Παναθηναϊκός θα εκκινήσει τη σεζόν στην EuroLeague με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Κίμκι, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις