Μπαρτσελόνα: «Τελειώνει» άμεσα ο Σετιέν

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 10:55
UPD:10:57
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Θέμα χρόνου θα πρέπει να θεωρείται η απομάκρυνση του Κίκε Σετιέν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, μετά τον ιστορικό διασυρμό από την Μπάγερν (8-2) στο Final-8 του Champions League.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το ματς του «Ντα Λουζ» δεν έκανε λόγο για παραίτηση, ωστόσο, μίλησε για λήψη αποφάσεων, ενώ ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Γιόζιπ Μαρία Μπαρτομέου, προανήγγειλε αλλαγές από την ερχόμενη εβδομάδα.

Μία από αυτές είναι γνωστή και δεδομένη κι αφορά την απομάκρυνση του Σετιέν από την τεχνική ηγεσία της «Μπαρτσα». Ο Τύπος της Βαρκελώνης, αλλά και στο σύνολό τους τα ισπανική ΜΜΕ τονίζουν ότι το «διαζύγιο» με τον πριοπονητή θα είναι άμεσο.

Ήδη τα πρώτα ονόματα άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας ως αντικαταστάτες του 61χρονου τεχνικού. Προβάδισμα, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, έχει ο Μαουρίσιο Ποκτίνο, ενώ στη λίστα βρίσκεται και ο πρώην παίκτης της ομάδας και νυν ομοσπονδιακός της εθνικής Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν.

Επίσης ακούγεται έντονα και το όνομα του πρώην «κάπτεν» της ομάδα, Τσάβι Ερνάντεθ. Ο 40χρονος, νυν προπονητής της Αλ Σαντ, αναφέρθηκε πρόσφατα στο θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της αγαπημένης του ομάδας, τονίζοντας ότι δεν είναι ο κατάλληλος καιρός ακόμη για να αναλάβει.

Στη συμφωνία του, πάντως, με την ομάδα των Εμιράτων υπάρχει μια ειδική ρήτρα, που του επιτρέπει ν΄ αποχωρήσει σε περίπτωση που δεχτεί κρούση από την «Μπαρτσα»!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις