ΝΒΑ: Απολύθηκε από το Σικάγο ο Μπόιλεν

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 17:38
UPD:17:44
REUTERS/Carlos Jasso
A- A A+

Το νέο του προπονητή αμαζητά από την Παρασκευή (14/08) το Σικάγο, καθώς η διοίκηση προχώρησε στην απόλυση του Τζιμ Μπόιλεν.

Ο τζένεραλ μάνατζερ των «Ταύρων», Αρτούρας Καρνισόβας, αποφάσισε την απομάκρυνση του «σκληρού», Τζιμ Μπόιλεν, τονίζοντας χαρακτηριστικά: 

«Πήρα την απόφαση μετά από μεγάλη αξιολόγηση, ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση όμως η ομάδα πρέπει να κάνει το βήμα προς τα εμπρός και να κινηθεί προς μια νέα κατεύθυνση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός.

Ο Μπόιλεν ήταν ο 23ος προπονητής στην ιστορία των «Μπουλας». Ανέλαβε στις 3 Δεκεμβρίου 2018 και αποχώρησε με ρεκόρ 39 νικών και 84 ηττών (31.7% ποσοστό επιτυχίας).

Ο οξύθυμος χαρακτήρας του δημιούργησε αρκετές φορές προβλήματα στο χρονικό διάστημα αυτό, με τους νεαρούς αθλητές της ομάδας να διαμαρτύρονται ουκ ολίγες φορές για τον τρόπο που τους αντιμετώπιζε ο προπονητής.

Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Μπόιλεν είναι ο βοηθός προπονητής του Ντένβερ, Γουές Άνσελντ, ο Κένι Άτκινσον, ο οποίος απολύθηκε πριν από μερικούς μήνες από το Μπρούκλιν, ο βοηθός του Τορόντο, Άντριαν Γκρίφιν κι ο επίσης βοηθός του Μιλγουόκι, Ντάρβιν Χαμ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις