Champions League: Μπαρτσελόνα και Μπάγερν προκρίθηκαν και θα συναντηθούν στο Final-8

Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 00:09
UPD:00:28
A- A A+

Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσαν με τον πιο εμφατικό τρόπο τον τίτλο του φαβορί που είχαν απέναντι σε Νάπολι και Τσέλσι, μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων των «16» του Champions League.

Στις ρεβάνς σε «Κάμπ Νόου» και «Αλιάνζ Αρένα», η μεν Μπαρτσελόνα «καθάρισε» την πρόκριση από το πρώτο μέρος επικρατώντας με 3-1 της Νάπολι (1-1 το πρώτο ματς στο Σαν Πάολο), ενώ οι Βαυαροί με απόλυτο ηγέτη τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, δεν επαναπαύθηκαν στο 3-0 του «Στάμφορντ Μπριτζ» και με το επιβλητικό 4-1 επί της Τσέλσι πήραν πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.

Ο Λεβαντόφσκι είχε δύο γκολ και δύο ασίστ, δίδοντας την ευκαιρία στους Πέρισιτς και Τολισό να προσθέσουν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ της γερμανικής ομάδας. 

Το μόνο που κατάφεραν οι Λονδρέζοι ήταν να μειώσουν προσωρινά σε 2-1, με τον Έϊμπραχαμ, λίγο πριβν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

                      Είχε «κέφια» ο Μέσι

Στην Βαρκελώνη, ο Λιονέλ Μέσι είχε «κέφια» και οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε άνετη πρόκριση επί της Νάπολι με 3-1. Σκορ, το οποίο διαμορφώθηκε από το πρώτο 45λεπτο, με τα γκολ των Λενγκλέ, Μέσι και Σουάρες με πέναλτι (το κέρδισε ο Μέσι) στις καθυστερήσεις, ενώ στο 45΄+4 με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι) μείωσε ο Ινσίνιε για τους «παρτενοπέι».

Οι δύο ομάδες (Μπαρτσελόνα και Μπάγερν) θα συναντηθούν στους προημιτελικούς, με το νικητή να γίνεται αυτόματα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις