Παπαλουκάς: «Αυτό δεν ήταν Ευρωμπάσκετ, ήταν διοργάνωση για την Εθνική Ισπανίας»

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2007 23:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

A- A A+

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Θέλαμε τη νίκη απέναντι στη Λιθουανία στον μικρό τελικό και το χάλκινο μετάλλιο. Μια ομάδα με νοοτροπία νικητή όπως αυτή, πρέπει να είναι στενοχωρημένη απόψε», δήλωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς για την κατάληψη της τέταρτης θέσης στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας από την Εθνική μας.

«Βέβαια -παρατήρησε ο έλληνας παίκτης- η Ισπανία αγωνιζόταν όποτε ήθελε και με όποιον ήθελε. Όλα για την Ισπανία γινόντουσαν. Αυτοί θέλανε και βάλανε πρώτον (στις 20:00 ώρα Ελλάδας) τον μεταξύ μας ημιτελικό. Το αποτέλεσμα ήταν να δώσουμε 3 αγώνες σε 18 ώρες. Το πρόγραμμα μεταλασσόταν ανάλογα με τις ανάγκες της Ισπανίας». «Αφού στιγμές έλεγα πως δεν είμαι σε Ευρωμπάσκετ, αλλά σε μία διοργάνωση για την Εθνική Ισπανίας», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

«Πλέον, χρειαζόμαστε ξεκούραση. Η διάθεση που δείξαμε πρέπει να επιβραβευτεί. Κρατάμε την 4η θέση που σίγουρα πάντως δεν μας ικανοποιεί. Αυτή η ομάδα είναι υποχρεωμένη να παραμένει πάντα σε υψηλό επίπεδο κι αυτό είναι που κρατάμε για το μέλλον. Δεν... κρατάμε τα άσχημα διαστήματα που είχαμε σε κάποια παιχνίδια, τα οποία μας στοίχισαν», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις