Samsung: Νέα tablets, ρολόγια, ασύρματα ακουστικά και αναδιπλούμενο smartphone

Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 15:05
UPD:15:17
A- A A+

Πέρα από την παρουσίαση των Galaxy Note20 και Note20 Ultra, κατά την διάρκεια του εικονικού Galaxy Unpacked, η Samsung παρουσίασε επίσης τα tablets Galaxy Tab S7 και S7+, το premium smartwatch Galaxy Watch3, τα ακουστικά Galaxy Buds Live και το Galaxy Z Fold2, το νέας γενιάς αναδιπλούμενο smartphone με ενισχυμένες βελτιστοποιήσεις.

Τα Galaxy Tab S7 και Tab S7+ είναι δύο συσκευές που συνδυάζουν την ισχύ ενός PC, την ευελιξία ενός tablet, και τη συνδεσιμότητα ενός smartphone. Οι χρήστες θα απολαμβάνουν αποδόσεις επιπέδου PC στα Galaxy Tab S7 και S7+,  χάρη σε έναν πανίσχυρο επεξεργαστή, τη βελτιωμένη εμπειρία πληκτρολογίου (το πληκτρολόγιο πωλείται ξεχωριστά ως Book Cover Keyboard) και ένα βελτιωμένο S Pen, με ίδιες δυνατότητες όπως της σειράς Galaxy Note20, για να μπορούν να κάνουν περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.

Εκτός από την ενισχυμένη παραγωγικότητα, τα Galaxy Tab S7 και S7+ προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. Με καθηλωτική οθόνη και ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το cloud-based gaming και το streaming υψηλής ανάλυσης που εξασφαλίζει το 5G. Για όσους χρειάζονται ακόμη περισσότερο χώρο για να εργαστούν, να παίξουν και να δημιουργήσουν, το Galaxy Tab S7+ προσφέρει μια ευρεία οθόνη Super AMOLED 12,4 ιντσών.

Τα Galaxy Tab S7 και Tab S7+ διευκολύνουν περισσότερο από ποτέ την εργασία από πολλαπλές συσκευές, ταυτόχρονα. Όταν δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης σε Wi-Fi δίκτυο, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Auto Hotspot για να συνδέσουν αυτόματα άλλες Galaxy συσκευές στο tablet με δυνατότητα 5G. Με τη λειτουργία Nearby Share, απλοποιείται η μεταφορά αρχείων σε κοντινές επαφές. Τα Galaxy Tab S7 και S7+ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επέκταση του Samsung PC  σε δεύτερη οθόνη, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε αναπαραγωγή ή επέκταση οθόνης . Η παραγωγικότητα ενισχύεται περαιτέρω με εργαλεία, όπως το Samsung Notes, το S Pen, το Book Cover Keyboard και ένα ποντίκι Bluetooth, για μια πλήρη εμπειρία υπολογιστή.

Το Galaxy Watch3 είναι ένας σύντροφος νέας γενιάς για τη διαχείριση των αθλητικών δραστηριοτήτων, των στόχων ευεξίας και την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης. Κατασκευασμένο με premium υλικά και μια λεπτότερη έκδοση της δημοφιλούς περιστρεφόμενης στεφάνης, το Galaxy Watch3 διαθέτει την αριστοτεχνία ενός πολυτελούς ρολογιού, ενώ παραμένει άνετο για καθημερινή χρήση. Αυτό το smartwatch δεν είναι απλώς όμορφο, έχει επίσης ως επίκεντρο την ευεξία του χρήστη, καθώς προσφέρει την πιο εκτεταμένη σουίτα λειτουργιών ευεξίας της Samsung μέχρι στιγμής.

Με λειτουργία μέτρησης οξυγόνου στο αίμα, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τα επίπεδα κορεσμού οξυγόνου, για λόγους φυσικής κατάστασης και ευεξίας . Η νέα εφαρμογή Samsung Health Monitor στο Galaxy Watch3 προσφέρει μέτρηση αρτηριακής πίεσης  χωρίς να απαιτείται πιεσόμετρο, καθώς και ηλεκτροκαρδιογράφημα, στις χώρες που έχουν εξασφαλιστεί οι σχετικές εγκρίσεις . Σε περίπτωση πτώσης, η λειτουργία «Fall detection» (Αναγνώριση Πτώσης) επιτρέπει την αποστολή μηνύματος SOS σε επαφές έκτακτης ανάγκης .  Η λειτουργία ανάλυσης τρεξίματος βοηθά στη βελτίωση της απόδοσης και της φυσικής κατάστασης, αλλά και στην αποφυγή τραυματισμών, ενώ το VO2 max παρακολουθεί την πρόοδο της κάρδιο-αναπνευστικής άσκησης, για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την κατανάλωση οξυγόνου. Για εκείνους που επιθυμούν να παραμείνουν σε φόρμα από το σπίτι, το Samsung Health περισσότερες από 120 διαφορετικές προπονήσεις από το σπίτι, για την παρακολούθηση της προόδου από το smartwatch.

Με νέα μορφή, τα Galaxy Buds Live, τα ασύρματα earbuds, προσφέρουν άνετη εφαρμογή. Συνδυάζουν την ηχητική τεχνογνωσία της AKG με ένα μεγαλύτερο ηχείο 12χιλ. (σε σύγκριση με τα Galaxy Buds+)  και έναν αγωγό μπάσων, για ήχο βαθύ και πλούσιο. Τα Galaxy Buds Live ενσωματώνουν τρία μικρόφωνα και Μονάδα Αναγνώρισης Φωνής (Voice Pickup Unit), εκμηδενίζοντας την απόσταση ανάμεσα στους χρήστες και τους αγαπημένους τους. Τα ακουστικά διαθέτουν Active Noise Cancellation  ανοιχτού τύπου για να προσφέρουν ρεαλιστικό και ευκρινή ήχο, αλλά και τη δυνατότητα συντονισμού η απομόνωσης από το περιβάλλον.

Τέλος, η Samsung παρουσίασε την επόμενη γενιά στα αναδιπλούμενα smartphones, το Galaxy Z Fold2. Ύστερα από την κυκλοφορία δύο αναδιπλούμενων συσκευών και λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των χρηστών σχετικά με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις και τις νέες λειτουργίες, η Samsung παρουσίασε το Galaxy Z Fold2 με ουσιαστικές καινοτομίες που προσφέρουν στους καταναλωτές νέες βελτιστοποιήσεις και αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης.

Το Galaxy Z Fold2 συνδυάζει τη φορητότητα και ευελιξία ενός smartphone με την ισχύ και το μέγεθος οθόνης ενός tablet, για την απόλυτη παραγωγικότητα. Είτε ανοιχτό είτε διπλωμένο, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαύσουν μια πολυτελή εμπειρία κινητής τηλεφωνίας με το premium design του Galaxy Z Fold2. To Galaxy Z Fold2 διαθέτει δύο Infinity-O οθόνες που εκτείνονται από άκρη σε άκρη, με σχεδόν ανύπαρκτα πλαίσια. Η οθόνη στην εξωτερική πλευρά είναι 6,2 ιντσών ενώ η τεράστια εσωτερική οθόνη φτάνει τις 7,6 ίντσες, όντας και οι δύο μεγαλύτερες σε σύγκριση με τις οθόνες του Galaxy Fold.

Με κομψή εμφάνιση και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, το Galaxy Z Fold2 κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις: Mystic Black και Mystic Bronze. Για τους χρήστες που αναζητούν premium design, η Samsung συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με τον εμβληματικό οίκο μόδας Thom Browne για μια περιορισμένη έκδοση της συσκευής, το Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition.

Αξιοσημείωτο είναι τέλος το γεγονός ότι οι συσκευές και υπηρεσίες της Samsung έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται αβίαστα μεταξύ τους, αναβαθμίζοντας κάθε εμπειρία που είναι σημαντική για τον χρήστη. Το Galaxy Note20 μπορεί να συνδυαστεί με τη νέα οικογένεια συσκευών Samsung Galaxy: τα Galaxy Tab S7 και Tab S7+, το Galaxy Watch3, και τα Galaxy Buds Live. Με αυτές τις προσθήκες στην εμπειρία Note, οι χρήστες μπορούν να εργάζονται πιο έξυπνα, να παίζουν περισσότερο, να έχουν περισσότερη ευεξία και να επικοινωνούν καλύτερα. 

Προτεινόμενα για εσάς