Πρόταση Αλαφούζου για τα τηλεοπτικά 

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 14:18
UPD:14:21
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Πρόταση για να έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο κατέθεσε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναικού, Γιάννης Αλαφούζος, κάνοντας λόγο για τηλεοπτική κατοχύρωση των ομάδων της Super League 1 στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος. 

Με πιο απλά λόγια να αποτελεί προϋπόθεση για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 το να έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτική «στέγη».

Ολυμπιακός, Αρης και ΑΕΛ δεν συμφώνησαν, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις τους στην πρόταση που έγινε από τον ιδιοκτήτη των πρασίνωντου, ενώ υπήρξε και μια λεκτική αντιπαράθεση για το θέμα ανάμεσα στον Τάκη Αγραφιώτη, εκπρόσωπο των Πειραιωτών και τον Μάκη Γκαγκάτση του ΠΑΟΚ.

«Υπάρχουν ρήτρες στα συμβόλαιά μας, πώς θα συζητήσουμε και θα ψηφίσουμε κάτι τέτοιο", αναφέρθηκε από τον Τάκη Αγραφιώτη, ο οποίος βλέποντας τον εκπρόσωπο του Δικεφάλου να συμπράττει με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε ακόμα "Το πρωτάθλημα αρχίζει 12 Σεπτεμβρίου. Εχουμε μπροστά μας πάνω από ένα μήνα για συζητήσεις με τα κανάλια. Ας δούμε τι θα γίνει στα ραντεβού που έχετε να κάνετε. Πάντως, εδώ γίνονται αλλοπρόσαλλα πράγματα». 

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε την συγκεκριμένη πρόταση, όπως και την δημιουργία... Super League ΤV μελλοντικά, ώστε ο συνεταιρισμός να ελέγχει μόνος του τα δικαιώματα και την εικόνα του, ενώ τόνισε ακόμα πως «ο μόνος ενδιαφερόμενος είναι η NOVA. Η COSMOTE δεν ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις