Ευ. Βενιζέλος: Εκλογή προέδρου την Κυριακή

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2007 13:27
UPD:13:35
A- A A+

Εκλογή προέδρου αυτή την Κυριακή ζήτησε πριν από λίγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ώστε το ΠΑΣΟΚ να πάει στις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή με «νέο, ισχυρό πρόεδρο».

Για την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών για εκλογή προέδρου συμφώνησε και με τον Νίκο Αθανασάκη, με το οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι η εκλογή προέδρου πρέπει να γίνει από το σύνολο των πολιτών που το επιθυμούν.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι «το ΠΑΣΟΚ ενωμένο, αρραγές και αισιόδοξο πρέπει να ανασυγκροστήσει τη σχέση του με την κοινωνία. Πρέπει να απευθυνθούμε στο σύνολο των πολιτών, να τους εκφράσουμε».

Έκανε επίσης λόγο για επίπλαστη, τεχνητή και θνησιγενή την πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας.

Είπε ακόμη ότι με τον Γιώργο Παπανδρέου «συνεργαζόμαστε από κοινού για το καλό της παράταξης, θέλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία αυτή, να ξαναπλησιάσουμε τον κόσμο και να φέρουμε τον κόσμο κοντά στο ΠΑΣΟΚ».

Απάντηση σε Στ. Τζουμάκα

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του Στέφανου Τζουμάκα, ο κ. Βενιζέλος είπε τα εξής: «Τον αγαπώ, τον εκτιμώ, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ας βρει εκείνος την πολιτική που τον αντιπροσωπεύει, ας το κάνει ανοιχτά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Τζουμάκας είχε δηλώσει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι «επικεφαλής της δεξιάς πολιτικής στο ΠΑΣΟΚ».

«Να αποκαταστήσουμε το πλειοψηφικό ρεύμα»

«Ο κ. Παπανδρέου αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις έκανε ό,τι μπορούσε – όλοι εργαστήκαμε. Αυτά τελείωσαν τώρα. Τώρα πηγαίνουμε να αποκαταστήσουμε το ρεύμα πλειοψηφίας του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή