As: «Ο Λαπροβίτολα θα φύγει από την Ρεάλ και θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό»

Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 11:38
UPD:11:40
EPA/SERGEI ILNITSKY
A- A A+

Δεδομένη θεωρεί η As την αποδέσμευση του Νίκολας Λαπροβίτολα από την Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που εφόσον επαληθευτεί θα «ανοίξει το δρόμο» για την ένταξη του παίκτη στο δυναμικό του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός και Λαπροβίτολα φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και η μεταγραφή του έμπειρου πόιντ γκαρντ στο «τριφύλλι» ίσως και να είχε ολοκληρωθεί, εάν δεν προέκυπτε το θέμα με τον Καμπάσο.

Ο Αργεντινός εκδήλωσε την επιθυμία να μετακομίσει στο ΝΒΑ, αλλά το buy out που έχει είναι πολύ μεγάλο και προς το παρόν η υπόθεση έχει «παγώσει». Μαζί και αυτή της αποδέσμευσης του Λαπροβίτολα από την Ρεάλ.

Η As, πάντως, θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του τελευταίου από την «βασίλισσα», άσχετα με την κατάληξη που θα έχει το θέμα Καμπάσο.

«Αν και υπάρχουν αμφιβολίες για την περίπτωση του Καμπάσο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με τον Λαπροβίτολα που θα αφήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και θα γίνει free agent.

Θα μπορεί έτσι να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του, όπως ο Παναθηναϊκός, που έχει ποντάρει πολλά για να αντικαταστήσει τον Νικ Καλάθη.

Ο Λαπροβίτολα θα έχει εκεί την ευκαιρία που δεν βρήκε υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο, στο σύστημα της Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα περιβάλλον που μπορεί να προσαρμόστει τα χαρακτηριστικά του έχοντς τη μπάλα στα δικά του χέρια» αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας που υπογράφει ο δημοσιογράφος, Ρικάρντο Γκονθάλεθ.

Οι «πράσινοι» περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στους «μερένγκες» και δεν κοιτούν στην αγορά γι΄ άλλον παίκτη στην θέση του Λαπροβίτολα, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Αργεντινού.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις