Γ. Παπανδρέου: Εγγυητές της ενότητας και των διαδικασιών ο πρόεδρος, τα όργανα και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2007 20:35
UPD:21:22
A- A A+

Το ΠΑΣΟΚ έχει τη δύναμη και τις διαδικασίες να βρει τη λύση, αυτές που θα μας ενώσουν ώστε να εγγυηθούμε ότι θα γίνει δύναμη αλλαγής ξανά, υπογράμμισε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε δήλωσή του από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε πως ο πρόεδρος, τα όργανα, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και η συνείδησή τους εγγυώνται την ενότητα και τις σχετικές διαδικασίες, «δεν χρειαζεται άλλος εγγυητής» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «θα προχωρήσουμε συλλογικά και συντεταγμενα με οδηγό το καταστατικό, τη δημοκρατική μας συνείδηση, την ιστορία μας».

Όπως είπε, οι ψηφοφόροι του κόμματος αισθάνονται πικραμένοι και αγωνιούν για την πορεία του τόπου και της παράταξης. «Ο κόσμος θέλει να ειπωθούν όλα, και θα ειπωθούν, να κατανοήσει το τι και πώς έγινε, να αναληφθούν ευθύνες και θα το πράξουμε».

«Να είμαι ξεκάθαρος: Το ΠΑΣΟΚ δεν χειραγωγείται, ο λαός, και κανείς άλλος, αποφασίζει ποιος κυβερνά τον τόπο. Όλα στελέχη και μέλη είμαι βέβαιος θα περιφρουρήσουν την αξιοπρέπεια και την πολιτική αυτονομία του προοδευτικού μας κινήματος. Αυτή τη μάχη θα δώσω και ενωμένοι θα την κερδίσουμε» κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή