Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ βροχές και καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη μετά το μεσημέρι, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες αρχικά στη Δυτική Μακεδονία και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Πιθανότητα βροχής το βράδυ στη Θεσσαλία. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί 4 τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα νησιά του Βορειο-Ανατολικού Αιγαίου το απόγευμα. Ανεμοι: Στα βόρεια ασθενείς και το βράδυ βόρειοι 4 με 5 Μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Παροδικές νεφώσεις με τοπικά βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ηπειρωτική Ελλάδα και το Βόρειο Αιγαίο, προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής το βράδυ στις δυτικές Κυκλάδες και την Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 6 Μποφόρ και στο Βόρειο Αιγαίο 7 Μποφόρ. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή