Κορωνοϊός-μέτρα: Βίντεο του ΙΣΑ για την ευαισθητοποίηση των πολιτών

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 12:30
UPD:12:38
REUTERS/STRINGER
A- A A+

 «Δεν είναι ώρα να χαλαρώνεις-Ο κορωνοϊός είναι ακόμη εδώ» αναφέρει το νέο βίντεο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με το οποίο στοχεύει να ευαισθητοποιήσει του πολίτες για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού. 

«Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προστασίας: Πλένουμε τα χέρια μας. Δεν συνωστιζόμαστε. Φοράμε μάσκα. Δεν επαναπαύομαστε» αναφέρεται στο βίντεο του ΙΣΑ με το οποίο ο σύλλογος επιθυμεί να υπογραμμίσει ότι ο κίνδυνος παραμένει. 

ISATHENSWEBTV

Σχολιάζοντας το θέμα, ο προέδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Η χώρα μας αντιμετώπισε με επιτυχία το πρώτο κύμα της επιδημίας ωστόσο  αυτό δημιούργησε κλίμα εφησυχασμού που ενέχει σοβαρούς κινδύνους .Πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση να συνεχίσουμε να δείχνουμε  υπευθυνότητα και να τηρούμε τα μέτρα προφύλαξης. Ο ΙΣΑ παραμένει στην πρώτη γραμμή  της μάχης κατά της επιδημίας και συνεχίζει τις προσπάθειες για τη θωράκιση της χώρας».

Να σημειωθεί ότι από σήμερα γίνεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε ΔΕΚΟ, τράπεζες, καταστήματα λιανικής, χώρους εξυπηρέτησης κοινού, καταστήματα τροφίμων, σούπερ μάρκετ, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, νοσηλευτικά ιδρύματα, διαγνωστικά κέντρα, ΜΜΜ, ταξί και ασανσέρ, ως συνέπεια της ανησυχητικής αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας. 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή