Πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ο Βιγιαφάνιες

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 16:02
UPD:16:09
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού θα γίνει ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Το βράδυ της Κυριακής έκλεισε το deal, ανάμεσα στον Αργεντινό και στο «τριφύλλι». Το νέο τριετές συμβόλαιο του «Βιγια» (έως τον Ιούνιο του 2023) θα καθιστά στο εξής τον παίκτη ως τον πιο αδρά αμειβόμενο του σημερινού ρόστερ του συλλόγου.

Η συμφωνία, μαζί με τα μπόνους στόχων και συμμετοχών μπορεί να «αγγίξει» και 2 εκ. ευρώ, ενώ οι πάγιες αποδοχές του 29χρονου μεσοεπιθετικού θα φτάνουν τις 500.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή, 1.5 εκ. συνολικά εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, όπως διέρρευσε ο Βιγιαφάνιες με το που υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (αυτό θα συμβεί αφού περάσει πρώτα τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις)  θα λάβει κι ένα πριμ υπογραφής ύψους 300.000 ευρώ, για το οποίο ήταν εξαρχής σύμφωνος ο Αλαφούζος, προκειμένου να καλυφθεί ένα μέρος απ’ τα χρήματα που «χάρισε» ο Βιγιαφάνιες στη Μαζατλάν, προκειμένου να πάρει την «ελευθέρας» του.

Στην τελική συμφωνία, συμπεριλαμβάνονται κι αρκετά μπόνους για ομαδικούς κι ατομικούς στόχους (π.χ. πριμ κάθε 5 ασίστ, κάθε 5 γκολ, πριμ εισόδου σε ομίλους Europa League ή Champions League κ.ο.κ.), που φτάνουν ή και ξεπερνούν ακόμη τις 150.000€ σε βάθος τριετίας.

Με απλά λόγια, ο μέσος όρος των ετήσιων αποδοχών του Βιγιαφάνιες θα είναι πάνω από 600.000€, γεγονός που θα τον κάνει και με τη... βούλα τον καλύτερα αμειβόμενο παίκτη των «πράσινων».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις