«Τριαντάρης» ο Giannis, αλλά το Μιλγουόκι ηττήθηκε

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 09:11
UPD:09:22
USA TODAY Sports/Kamil Krzaczynski
A- A A+

Η... τριαντάρα του Γιάννη Αντετοκπούνμπο στο φιλικό με τη Νέα Ορλεάνη δεν ήταν αρκετή στο Μιλγουόκι, που ηττήθηκε από τουε Πέλικανς με 124-103 σε αγώνα προετοιμασίας των δύο ομάδων, πέντε ημέρες πριν από την επανέναρξη του ΝΒΑ.

Ο Grrek Freak ήταν ο κορυφαίος σκόρερ, όχι μόνο της ομάδας του, αλλά του αγώνα γενικότερα με 30 πόντους σε 23 λεπτά συμμετοχής (8/15 σουτ εντός παιδιάς με 2/3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ένα κλέψιμο).

Για περίπου τέσσερα λεπτά αγωνίστηκε με τους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε ένα ριμπάουντ και μία ασίστ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο εκμεταλλεύτηκε την ξεκούραση των βασικών των ΛΑ Λέικερς και πήρε το ρόλο του backup σέντερ της ομάδας, γεμίζοντας τη στατιστική του στην αναμέτρηση με την Ουάσινγκτον (123-116).

Ο αδελφός του Γιάννη, ο οποίος έχει two-way συμβόλαιο με την ομάδα του Φρανκ Βόγκελ έκανε σημαντική δουλειά στην άμυνα, ενώ τελείωσε κάποιες φάσεις με την εκρηκτικότητα που τον διακρίνει.

Πέτυχε 9 πόντους από 3/7 δίποντα και 3/8 βολές, μάζεψε 8 ριμπάουντ, ένα μπλοκ και ένα κλέψιμο σε 23 λεπτά συμμετοχής. Πλέον, ελπίζει ότι θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες αν και γνωρίζει ότι στο εξής δεν θα είναι εύκολο για τον προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει σε επίσημους αγώνες.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις