Γ. Αρσένης: «Πληρώσαμε ακριβά τα κεντροδεξιά σενάρια - δεν θα περάσουν»

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 16:50
A- A A+

«Το πρόβλημα είναι βαθύτατα πολιτικό και αφορά την αλλοίωση της φυσιογνωμίας του ΠΑΣΟΚ από το 1996, που οδήγησε στην ήττα του 2004 και τη σημερινή κατάσταση... Είδαμε και πληρώσαμε ακριβά στο παρελθόν τα κεντροδεξιά σενάρια. Αυτή τη φορά δεν θα περάσουν».

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο Γεράσιμος Αρσένης τασσόμενος στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου.

«Η νίκη -παρατήρησε- έχει πολλούς που την διεκδικούν, στην ήττα προσπαθεί να τα ρίξει ο ένας στον άλλον. Ο Γ. Παπανδρέου έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για τη νίκη, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ένα έργο που έχει αρχίσει, πιστεύω ότι θα το ολοκληρώσει»

Όπως τόνισε, «το ζητούμενο είναι το ΠΑΣΟΚ να επανασυνδεθεί με τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς και της προόδου. Αυτό είναι το διακύβευμα και αυτό πρέπει να γίνει θεσμικά με ένα έκτακτο συνέδριο και μόνο μέσα σε αυτά τα πλαίσια, να συζητήσουμε και να αναδείξουμε την ηγεσία των νέων συλλογικών μας οργάνων και τον πρόεδρο του Κινήματος».

Τέλος, ο κ. Αρσένης κάλεσε σε περιφρούρηση της ενότητας του ΠΑΣΟΚ και την τήρηση σαφών αποστάσεων «από κάθε προσπάθεια της διαπλοκής και των ποικιλώνυμων εξωθεσμικών κέντρων που για μια ακόμα φορά προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν το Κίνημά μας και να δρομολογήσουν εξελίξεις στον χώρο μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή