ΕΠΟ: Αναβλήθηκε η απόφαση για την αναδιάρθρωση

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 16:39
UPD:17:09
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Καμία απόφαση για την αναδιάρθρωση δεν έλαβε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, μετά το τελεσίγραφο της Super League, ότι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα σε περίπτωση που η Ομοσπονδία πει το «ναι» και αυξηθούν οι ομάδες.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής αποφασίστηκε να μην υπάρξει συζήτηση και κατ΄ επέκταση απόφαση περί αναδιάρθρωσης, καθώς από τη μία υπήρχε η θέση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, εμφάνισε επιστολή της UEFA που δεν συμφωνεί στο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ αναγκάστηκαν να μεταθέσουν στο άμεσο μέλλον τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα... τραβήξει χρονικά. Είναι δεδομένο πως αναζητείται λύση και δεν θ΄ αργήσει να παρθεί, από τη στιγμή που θα πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός των ομάδων για τη νέα περίοδο.

Πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση αφού εάν παραμείνει η Super League με 14 ομάδες, η ΕΠΟ θα πρέπει να «χωρέσει» τις υπόλοιπες 34 σε μία ή δύο κατηγορίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις